Μαρία Μενούνος παιδί: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, ετοιμάζονται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μετά από 10 χρόνια προσπάθειας μέσω παρένθετης μητέρας. Σε συνέντευξή της στο podcast “Heal Squad x Maria Menounos”, η 44χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι το αναμενόμενο μωρό είναι κοριτσάκι. “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έρχεται ένα κοριτσάκι”, δήλωσε η ίδια.

Η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει πως είχαν κάνει εμφύτευση για δίδυμα, αλλά τελικά περίμεναν μόνο ένα παιδί. “Παρακαλούσα για δίδυμα, τα βράδια στις προσευχές μου και πραγματικά, πίστευα ότι θα λειτουργήσει. Όταν κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο, αφού πέτυχε η εγκυμοσύνη, η παρένθετη μητέρα μας έστειλε σε ένα ηχητικό μήνυμα ότι το μωρό πάει πολύ καλά”, είπε η ίδια στο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο έχουν ήδη βρει όνομα για την κόρη τους, με την παρουσιάστρια να δηλώνει πως “σκεφτόμαστε τα ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως μπορεί να γνωρίζετε ή να μη γνωρίζετε, αυτό ήταν ένα ταξίδι σχεδόν 10 ετών για εμάς. Σκεφτήκαμε τα ονόματα και νομίζω ότι καταλήξαμε στο τέλειο όνομα για το μωρό”.

δειτε ακομα