Η Χριστίνα Κεφαλά αναφέρει ότι δεν ενημερώθηκαν για την τραγωδία στο Survivor – Τέμπη.

Η Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και έκανε μια ανάρτηση στα social media, όπου ανέφερε ότι στο Survivor All Star δεν έγινε καμία ενημέρωση για την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Στο Instagram story που ανέβασε, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε ότι έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων δύο μέρες πριν μπει στο αεροπλάνο. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέδωσε το συγκεκριμένο story.

Η ίδια δήλωσε: «Ήθελα καιρό να κάνω αυτό το story. Αρχικά, να σας πω ότι για το δυσάρεστο συμβάν στα Τέμπη εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Εγώ ενημερώθηκα δύο μέρες πριν πετάξω. Εντωμεταξύ, ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να πάρουμε κινητό μέχρι να παίξει το επεισόδιο και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους». Παράλληλα, σημείωσε ότι «εγώ όταν αποχώρησα, το πρώτο πράγμα που έλεγα ήταν “είναι όλα καλά στην Ελλάδα; Είναι καλά οι δικοί μου;”. Τους έλεγα επανειλημμένα να μου δώσουν ένα τηλέφωνο να μιλήσω στην οικογένειά μου, αλλά δεν μπορούσα».

Η Χριστίνα Κεφαλά ανέφερε επίσης ότι το ένστικτό της βγήκε αληθινό, καθώς δύο μέρες πριν την αποχώρησή της έβλεπε εφιάλτες και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Τέλος, εξέφρασε τη λύπη και τη στενοχώρια της για το δυσάρεστο συμβάν στα Τέμπη.

δειτε ακομα