Αν σου αρέσει η Δώρα Παντέλη πρέπει να δεις και την αδερφή της!

Μέχρι στιγμής, ήταν γνωστό ότι η Δώρα Παντέλη ήταν η ομορφότερη στην οικογένειά της. Αλλά η παρακάτω περιγραφή θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Τελευταία, η Δώρα Παντέλη έγινε πολύ δημοφιλής βρίσκοντας στη ζωή μας ως παρουσιάστρια στο “γυαλί” και στο αθλητικό τμήμα της Nova. Η πιο γνωστή αθλήτρια και αθλητικογράφος έχει όνειρα να προχωρήσει στη δημοσιογραφία. Το μπάσκετ αποτέλεσε την απαρχή της καριέρας της αλλά η ομορφιά της έχει κάνει τη διαφορά της, αποδεικνύοντας ότι έχει ταλέντο για πολλά χρόνια στο χώρο των μέσων ενημέρωσης. Η Nova της δίνει πλήρη ελευθερία να αναπτύξει το δυναμικό της. Ένα μυστικό της οικογένειας τους επιτρέπει να ανταγωνίζονται με τρόπο που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αφού τολμούσαν να μην μοιράζονται τις προσωπικές τους λεπτομέρειες.

Έτσι, στη συγκεκριμένη οικογένεια, η αδερφή της Δώρας κρατούνταν κρυφή αλλά η Δώρα αποφάσισε να την «αποκαλύψει» στο ευρύ κοινό, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στο Instagram, όπου η Έφη Παντέλη εμφανίζεται μαζί της και μας δείχνει ότι είναι εξίσου όμορφη με την διάσημη αδερφή της.

Η Έφη Παντέλη είναι πανέμορφη, έχει αθλητικό κορμί και ασχολείται με το εμπόριο ρούχων. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες μοιάζει πολύ με τη γνωστή αδερφή της.

Οι δυο αδερφές μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, αλλά η Έφη φαίνεται να κερδίζει την προσοχή του ανδρικού πληθυσμού. Μπορείτε να φανταστείτε την εικόνα των δυο αδερφών να σχολιάζουν αγώνες μπάσκετ στο ίδιο στούντιο. Πρέπει να είναι ιδανικό για τα μάτια μας.

panteli333-555x1200panteli11panteli222panteli444

δειτε ακομα