Η κυβέρνηση “ξορκίζει” τον εφησυχασμό

Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία πλησιάζει στο 33%, ανησυχούν ότι κάποιοι ψηφοφόροι μπορεί να αποχαιρετήσουν τις εκλογές και να προτιμήσουν παραλία αντί για κάλπη στις 9 Ιουνίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται για πανελλαδική περιοδεία, με πρώτες στάσεις σε Άρτα και Χίο.

Υπουργοί και βουλευτές κληθήκαν να προωθήσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης και να επισημάνουν την σημασία των εκλογών. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη για συμμετοχή στις κάλπες για σταθερότητα και μεταρρυθμίσεις.

Οι προεκλογικές εκστρατείες εστιάζουν στη “σταθερότητα, πιο κοντά στην Ευρώπη” και στο ποιος μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα θέματα όπως το μεταναστευτικό και η γεωργία.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, το πολιτικό κλίμα εντείνεται για να περιοριστεί η αποχή. “Κάθε ψήφος είναι ψήφος ευθύνης, προόδου και δημοκρατίας”, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, τον συνδράμουν βουλευτές και κομματικά στελέχη για τις εκλογές, ενώ ο πρωθυπουργός κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για ανέφικτες υποσχέσεις.

Στην τελική, καλείται η πολιτική συνοχή και η ενεργή συμμετοχή στις εκλογές για την επόμενη μέρα της χώρας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα