Μπρέιβερμαν για Σούνακ: Πολύ αργά για νέο ηγέτη των Τόρις

Η Σουέλα Μπρέιβερμαν, πρώην υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, δήλωσε απογοητευμένη για τη βαριά ήττα των Συντηρητικών στις τοπικές εκλογές. Είπε ότι δεν υπάρχει λόγος για κατηγορίες, αλλά εξέφρασε απογοήτευση για τα αποτελέσματα. Η Μπρέιβερμαν δήλωσε ότι είναι αδύνατο για άλλον ηγέτη να οδηγήσει τους Τόρις σε ανάκαμψη πριν από τις γενικές εκλογές του 2025. Είπε επίσης ότι δεν υπάρχει σούπερμαν ή σούπερ γυναίκα που να αλλάξει την τύχη τους τώρα.

Η Μπρέιβερμαν διέψευσε τα σχέδια απομάκρυνσης του Σούνακ και έκανε λόγο για απόγνωση για τα αποτελέσματα των Τόρις. Είπε ότι κάθε σχέδιο έχει αποτύχει και νιώθει απελπισία με τα αποτελέσματα. Προτρέπει τον πρωθυπουργό να αλλάξει πορεία και στρατηγική.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για τα αποτελέσματα που υποδηλώνουν πιθανή νέα κυβέρνηση των Εργατικών, κάτι που τη φρικάρει. Παρακαλεί τον πρωθυπουργό να αλλάξει την κατεύθυνση και να ακούσει τους ψηφοφόρους. Στο BBC υποστήριξε ότι μετανιώνει που υποστήριξε τον Σόνακ. Ωστόσο, είπε ότι δεν είναι εφικτό να έρθει κάποιος νέος ηγέτης και να αλλάξει την κατάσταση τους τώρα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα