Τίμος Ζαχαράτος: Απουσία από την εκπομπή “Πάμε Δανάη” μετά το ατύχημα! Όσα αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα

Ο Τίμος Ζαχαράτος βρέθηκε εκτός της εκπομπής «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα, λόγω του ατυχήματος που είχε. Την Παρασκευή, ο σεφ τραυματίστηκε κόβοντας το χέρι του κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και η Δανάη Μπάρκα τον συνόδεψε στο νοσοκομείο μετά την εκπομπή.

Οι αποκαλύψεις της Δανάης Μπάρκα για το ατύχημα του Τίμου Ζαχαράτου

Τη Δευτέρα, η Δανάη Μπάρκα ανέλαβε το μαγείρεμα στο «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε τι συνέβη με τον Τίμο Ζαχαράτο.

«Πρέπει να εξηγήσουμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν τα έχουμε ξεκαθαρίσει από την Παρασκευή και υπήρξε ένας μεγάλος αριθμός μηνυμάτων. Ο Τίμος είχε δύο ατυχήματα την Παρασκευή. Όταν έφθασα το πρωί, μου είπαν ότι τραυματίστηκε, κόβοντας το ένα χέρι του με το μαχαίρι. Μπήκα στην κουζίνα και του είπα “σε φάγανε, σε ματιάσανε” σχετικά με το πρώτο ατύχημα… Και στο ενδιάμεσο μαγείρεμα, κόβει και το άλλο δάχτυλό του. Αυτό δείχνει γενναιότητα, μπορείτε να το κατανοήσετε.

Δεν έχει ξανακόψει το χέρι του ποτέ. Συνέχισε να μαγειρεύει χωρίς να δείξει κανέναν πόνο. Όταν αφαίρεσε το γάντι, είχε μια έντονη και βαθιά πληγή. Πήγαμε στο νοσοκομείο μαζί με την παραγωγή και του τυλίξαμε το χέρι, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Προς το παρόν, το χέρι του είναι βασανισμένο και δεν μπορεί να μαγειρέψει σήμερα. Ελπίζουμε ότι από αύριο θα είναι πίσω και θα τον βοηθήσουμε», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

 

δειτε ακομα