Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη γνώμη του για το κόψιμο της εκπομπής της Ελεωνόρας Μελέτη από το Mega προτού τελειώσει η σεζόν. Το είπε μέσω του “Πρωινού” του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 5 Απριλίου.

“Την Ελεονώρα την ξέρω προσωπικά, έχουμε και μια προσωπική επαφή. Θέλω όμως να πω ότι δεν είναι ωραίο για κάποια εκπομπή να τελειώνει νωρίτερα λόγω δικαιολογίας. Είναι άδικο για όλους και δυσκολεύει την παρουσιάστρια και την εκπομπή. Μπορούσαν άνετα να συνδυάσουν τα διάφορα στοιχεία και να μην επηρεάσουν τη συνεργασία τους.

Αν τουλάχιστον το κόστος παραμένει ίδιο, θα μπορούσαν να προσαρμοστούν ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη συνέχειά τους. Αυτό θα ήταν πιο σωστό και δίκαιο προς τους συνεργάτες.” είπε μεταξύ άλλων ο Λιάγκας.

“Είναι σημαντικό να τιμάμε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Η αντιμετώπιση τους πρέπει να είναι έντιμη και σεβαστή. Το τσαλάκωμα δεν οδηγεί πουθενά και μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ό,τι λύσεις. Πρέπει να επικοινωνούμε ανοιχτά και να λύνουμε τα θέματα με την καλύτερη δυνατή μέθοδο για όλους.” πρόσθεσε.

Άλλα μέλη της εκπομπής συμφώνησαν ότι η απόφαση για το κόψιμο της εκπομπής έχει επίπτωση και στην επαγγελματική αξιοπιστία της παρουσιάστριας. “Δεν είναι δίκαιο να τιμωρείται ένα πρόσωπο άδικα για κάτι που δεν ελέγχει πλήρως,” είπε ένας συνεργάτης της Μελέτη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα