Νικολακόπουλος: «Τι είπαν Κορδόν-Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό»

Μιλώντας στον Νίκο Ράλλη μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε ότι έχει υπάρξει αναζήτηση προπονητή από την Ισπανία για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών ενθουσιάστηκε με τον σύλλογο, μιλώντας με τα καλύτερα για τον πρόεδρο, τον κόσμο, την πόλη και γενικά για την Ελλάδα. Επεσήμανε επίσης ότι λόγω του μεγέθους της ομάδας, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη πίεση για τον καθένα που βρίσκεται σε ευαίσθητη θέση.

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του 59χρονου Ισπανού τεχνικού Ernesto Valverde, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, καθώς ούτε ο Valverde θέλει να φύγει, ούτε η Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει να σπάσει το μονοετές συμβόλαιό του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους πιθανούς υποψηφίους για τον πάγκο του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι ο επιλεγόμενος πιθανότατα θα είναι Ισπανός, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων Borja Jimenez, Luis Miguel Ramis, Sergio Pellicer, Juan Carlos Garrido, Oscar Garcia, José Manuel Aira και Fabri Gonzalez, καθώς επίσης και του προπονητή της ακαδημίας της ΑΕΚ, Γιώργου Κρέσπου. Επίσης, ανέφερε ότι από την Ισπανία έχουν φθάσει πληροφορίες που δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Manuel Bordalás.

Τέλος, αναφέρθηκε στη νέα επιτυχία των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Πηγή: sportfm

δειτε ακομα