Καιρός: Λασποβροχές και καταιγίδες αναμένονται στην Ελλάδα – Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου

Μέχρι το μεσημέρι οι καιρικές συνθήκες θα μετακινηθούν προς τα ανατολικά και θα πλήξουν βουνά στην Πελοπόννησο, τη βόρεια Στερεά, τα δυτικά έως βορειοδυτικά μέρη της Θεσσαλίας και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Στη συνέχεια της ημέρας και μέχρι αργά το απόγευμα ο καιρός στα δυτικά θα βελτιωθεί. Σε βουνά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της βόρειας Στερεάς και της Πελοποννήσου, μπορεί να αναπτυχθούν μεμονωμένες καταιγίδες ή τοπικές βροχές.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από τις λασποβροχές κυρίως από το απόγευμα είναι βουνά στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Στην Αττική αναμένεται συννεφιά, τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημεριανές ώρες και οι άνεμοι θα φτάνουν τα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει συννεφιά από το πρωί, με ασθενείς βροχές, περισσότερες το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα