Διαρροή για το Xiaomi Mix Flip: Τι θα έχει η νέα συσκευή;


Η Xiaomi ετοιμάζει το Xiaomi Mix Flip και μια διαρροή αποκάλυψε αρκετά σημαντικά χαρακτηριστικά του. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, φαίνεται ότι η συσκευή θα διαθέτει κάμερα και οθόνη υψηλών προδιαγραφών. Βασισμένοι στις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, φαίνεται ότι το Xiaomi Mix Flip θα φέρει τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3.

Σύμφωνα με το GSMChina, το πολυαναμενόμενο κινητό έχει κωδική ονομασία “ruyi”. Έχει γίνει ήδη μια απεικόνιση του πως θα μοιάζει η συσκευή όταν κυκλοφορήσει, για να έχουμε μια ιδέα.

Xiaomi Mix Flip

Το Android Headlines έχει ήδη επαφή με τις κάμερες του τηλεφώνου, που αναφέρουν στον κώδικα HyperOS. Το Xiaomi Mix Flip φαίνεται ότι θα έχει έναν Light Hunter 800 sensor, βασισμένο στον OmniVision OV50E, με ανάλυση 50MP. Επιπλέον, θα διαθέτει και έναν αισθητήρα OmniVision OV60A 60MP και οπτικό zoom 2x.

Τέλος, θα διαθέτει και μια μπροστινή κάμερα 32MP OV32B. Η οθόνη αναμένεται να είναι 1,5Κ και η κυκλοφορία αναμένεται γύρω στον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2024. Οπότε, ίσως σύντομα να έχουμε περισσότερες πληροφορίες…

Xiaomi Mix Flip cameras 

δειτε ακομα

δειτε ακομα