Μαγειρίτσα ιδιαίτερη, με τα μυστικά της, από την Πόλη

Σε ένα πασχαλινό τραπέζι στο βαπορέτο στον Βόσπορο, με μέλη της κοινότητας του Μεγάλου Ρεύματος, κατακλύσαμε τις λιχουδιές που ετοίμασαν. Εκεί η Δανάη Βασιλάκη, με τα μυστικά της μαγειρίτσας, μας εντυπωσίασε. Η μαγειρίτσα της είναι ανατολίτικη, με λαχταριστά συστατικά που της χαρίζουν ιδιαίτερη γεύση. Μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι και αποπνέει γλυκιά αύρα που σε ταξιδεύει στην γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής.

Η Δανάη χρησιμοποιεί συκωτάκια κότας αντί για αρνίσιο συκώτι και αυτό δίνει ένα ιδιαίτερο άρωμα στη σούπα. Επίσης, στη συνταγή της δεν προσθέτει μαρούλι, αλλά κρεμμυδάκια και άνηθο που αναδεικνύουν την γεύση.

Αν θέλετε να ετοιμάσετε το δικό σας εκδοχή της μαγειρίτσας, μπορείτε να πειραματιστείτε ακολουθώντας τη βασική συνταγή και προσθέτοντας το προσωπικό σας τσίρκο πάνω σε αυτή.

Υλικά:
Μερίδες: 10

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε τη συνταγή στην πρακτική της εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα υλικά και τις οδηγίες για την παρασκευή παρακάτω.

δειτε ακομα

δειτε ακομα