Δείτε ένα τρομακτικό “παιχνίδι” από το Saw X (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate δημοσίευσε ένα νέο βίντεο-κλιπ από το Saw X, το οποίο επικεντρώνεται σε μία φρικιαστική σκηνή. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Ελλάδας σε δέκα ημέρες.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Kevin Greutert και το σενάριο υπογράφουν οι Peter Goldfinger και Josh Stolberg. Η ταινία λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του Saw I και Saw II και επικεντρώνεται στα τελευταία “παιχνίδια” του Jigsaw.

Το νέο βίντεο με τίτλο ‘Eye Vacuum Trap’ παρουσιάζει τον χαρακτήρα του Isan Beomhyun Lee, που καλείται σε ένα νέο παιχνίδι από τον John Kramer. Ο Jigsaw του έχει τοποθετήσει μια μάσκα με δύο σωλήνες στα μάτια και τον έχει δέσει, ενώ η περαιτέρω εξέλιξη μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Στο Saw X πρωταγωνιστούν επίσης οι Renata Vaca, Paulette Hernandez, Joshua Okamoto, Octavio Hinojosa, Synnøve Macody Lund, Steven Brand και Michael Beach.

Η περίληψη του Saw X αναφέρει:

Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει σε ένα ακόμα ανατριχιαστικό επεισόδιο του SAW, ανοίγοντας ένα ανεξερεύνητο κεφάλαιο των πιο προσωπικών παιχνιδιών του Jigsaw. Μεταξύ των γεγονότων του Saw I και II, ο απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική επέμβαση, με ελπίδα για θαυματουργή θεραπεία για τον καρκίνο του – μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η παρέμβαση είναι μια απάτη που αποσκοπεί στην εξαπάτηση των πιο ευάλωτων.

Ο διάσημος δολοφόνος επιστρέφει με νέο σκοπό, αντιστρέφοντας την κατάσταση εναντίον των απατεώνων με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο που τον χαρακτηρίζει, μέσω τρομακτικών, σκοτεινών και εφευρετικών παγίδων.

Το πρώτο Saw κυκλοφόρησε το 2004, σε σκηνοθεσία του James Wan, και ακολουθούσε την ιστορία δύο ανδρών που ξυπνούν κλειδωμένοι σε ένα μπάνιο. Μαζί τους βρίσκεται ένα πτώμα και οδηγίες για να επιβιώσουν.

Το Saw X θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου.

δειτε ακομα