Ταινίες και σειρές του Disney+ που ξεχωρίζουν για τον Οκτώβριο

Το Disney+ έχει προγραμματίσει να προσθέσει νέο περιεχόμενο κατά τον Οκτώβριο και τώρα έχουμε μια λίστα με τις πιο σημαντικές ταινίες και σειρές που θα γίνουν διαθέσιμες. Η πρώτη ταινία που θα κυκλοφορήσει είναι το Haunted Mansion από την 4η Οκτωβρίου, ενώ θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να δούμε τον Μπαμπούλα του Stephen King.

Όπως γνωρίζουμε, ο Loki επιστρέφει στις 6 Οκτωβρίου με την 2η σεζόν της σειράς, όπου ο Tom Hiddleston θα συνεχίσει τις περιπέτειες του ως Loki.

Ακολουθεί μια μικρή περιγραφή των ταινιών και σειρών, όπως ανακοινώθηκε από το Disney+ Ελλάδας:

Haunted Mansion (Στοιχειωμένο Αρχοντικό) | Κυκλοφορία 4 Οκτωβρίου

Η ταινία αναφέρεται στην ιστορία της Γκάμπι, μιας ανύπαντρης μητέρας που ανακαλύπτει ότι το σπίτι της είναι στοιχειωμένο από φαντάσματα. Η Γκάμπι ελπίζει να απαλλαγεί από τα φαντάσματα και για αυτό στρατολογεί επαγγελματίες του υπερφυσικού. Η ταινία έχει ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους Λακίθ Στάνφιλν, Τίφανι Χάντις, Όουεν Γουίλσον, Ντάνι Ντεβίτο, Νταν Λέβι, Τζέιμι Λι Κέρτις και Τζάρεντ Λέτο.

Dear Mama | Κυκλοφορία 4 Οκτωβρίου

Η πρωτότυπη σειρά του σκηνοθέτη Άλεν Χιουζ, αφηγείται την προσωπική ιστορία της σχέσης μιας μητέρας και ενός γιου, Αφένι και Τούπακ Σακούρ, και εξερευνά τις αντιφάσεις που επικρατούσαν στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της επαναστατικής εποχής του χιπ χοπ.

Loki Season 2 | Κυκλοφορία 6 Οκτωβρίου

Ο 2ος κύκλος της σειράς «Loki» των Marvel Studios συνεχίζει την ιστορία του χαρακτήρα. Ο Loki αναζητά την Αρχή Χρονικής Μεταβλητής μαζί με τους συνεργάτες του και αντιμετωπίζει νέους και επανέρχεται χαρακτήρες, όπως η Σίλβι, ο Κυνηγός Β-15, η Δικαστή Ρενσλέιερ και η Μις Μίνιτς.

The Boogeyman (Ο Μπαμπούλας) | Κυκλοφορία 11 Οκτωβρίου

Η ταινία «Ο Μπαμπούλας» είναι ένα θρίλερ τρόμου του συγγραφέα Στίβεν Κινγκ. Η Σέιντι και η Σόγιερ προσπαθούν να ξεπεράσουν το θάνατο της μητέρας τους, αλλά αντιμετωπίζουν έναν τρομακτικό υπερφυσικό επισκέπτη που επιτίθεται στις οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο τους.

Goosebumps (Ανατριχίλες) | Κυκλοφορία 13 Οκτωβρίου

Η ταινία «Ανατριχίλες» πραγματεύεται την ιστορία πέντε εφήβων που ανακαλύπτουν σκοτεινά μυστικά σχετικά με τον θάνατο ενός έφηβου πριν από τρεις δεκαετίες και πρέπει να ενωθούν για να σώσουν την πόλη τους.

Once Upon a Studio (Μια Φορά σε ένα Στούντιο) | Κυκλοφορία 16 Οκτωβρίου

Σε αυτή την ταινία γιορτάζουμε τα 100 χρόνια μαγείας με αγαπημένους χαρακτήρες της Disney Animation που συναντιούνται για να βγάλουν μια ομαδική φωτογραφία και να γιορτάσουν.

δειτε ακομα