Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο και η πρόταση από την Άννα Βίσση

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε, την Κυριακή του Πάσχα (16/04), ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και μίλησε για την οικογένειά του, για την αρχή της καριέρας του όταν και είχε πρόταση συνεργασίας από την Άννα Βίσση, αλλά και για τη σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο.

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του ALPHA Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε, αρχικά, στην οικογένειά του, δηλώνοντας: «Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που πάλευαν στη ζωή τους να καταφέρουν πράγματα. Ήταν άνθρωποι που κυνηγούσαν τα όνειρά τους. Γνωρίστηκαν στην Ιταλία, στη Ρώμη, όταν πήγαν να σπουδάσουν. Από τότε είναι μαζί. Όταν τελειώσανε από την Ιταλία και γυρίσανε στην Αθήνα, παλεύανε να κάνουν οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Είχαν κάποιες στενάχωρες αποτυχημένες προσπάθειες στο να κάνουν οικογένεια. Παλεύανε ξανά και ξανά. Φτάσανε στο σημείο να μην μπορεί πλέον να γίνει με φυσιολογικό τρόπο, αλλά είχανε τόσο μεγάλη θέληση να κάνουν οικογένεια παρά τα όποια προβλήματα είχαν τότε, και στα οικονομικά τους και στη ζωή τους».

Εν συνεχεία, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Ο στόχος τους ήταν να κάνουν οικογένεια με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είναι ότι είχαν λεφτά. Ξεκίνησαν με ένα σπίτι στο ενοίκιο με μόνο στόχο να κάνουν οικογένεια. Έτσι, μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν εξωσωματική. Τότε ήταν πολύ δύσκολο στην Ελλάδα… Τα κατάφεραν. Της είπε τότε ο γιατρός της μητέρας μου πως επειδή ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό και δεν είχαν ξαναγίνει στην Ελλάδα τρίδυμα, ότι για εννέα μήνες θα έπρεπε να είναι στο κρεβάτι και να μην κάνει τίποτα. Έκατσε εννέα μήνες στο κρεβάτι. Όταν τη ρωτάω πώς το έκανε αυτό, πάντα μου λέει ότι το μόνο που σκεφτόταν επί εννέα μήνες, ήταν η μέρα που θα γεννούσε».

«Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε, κατόπιν, για την ενασχόλησή του με τη μουσική, τονίζοντας: «Από μικρό παιδί ακολουθούσα το ένστικτό μου και τα θέλω μου… Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο δουλεύω τόσο πολύ και για ποιο λόγο δίνω τόση ενέργεια στην εξέλιξή μου, στον τρόπο που τραγουδάω. Από μικρός μού άρεσε να εξελίσσομαι. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Σπούδασα πιάνο, μουσική, μελέτησα τη φωνή μου, άρχισα να την εξελίσσω αλλά, ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνω πώς γίνονται κάποια πράγματα πραγματικότητα. Προσπαθώ να το χαίρομαι. Πιο παλιά δεν το χαιρόμουν».

«Στην αρχή μέναμε στο Περιστέρι. Μετά, μετακομίσαμε στο Ίλιον. Οι γονείς μου ζουν ακόμα εκεί. Εγώ έχω μετακομίσει στο κέντρο… Δεν ένιωθα ότι θέλω να ξεφύγω από το Ίλιον, γιατί είναι μια περιοχή που έχω ζήσει μαγικά. Πάω ακόμα εκεί γιατί είναι οι γονείς μου, μένει και ο αδερφός μου εκεί. Θα δω παιδικούς μου φίλους που μένουν εκεί» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Με φώναξε η Άννα Βίσση να τραγουδήσω μαζί της ενώ ετοιμαζόμουν για την Ιταλία»

Για τα πρώτα βήματα που έκανε στη μουσική και για την αμφισβήτηση που βίωσε, ο τραγουδιστής είπε: «Είχα κάνει τα χαρτιά μου να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω ιατρική και, εκείνη την περίοδο, με φώναξε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της… Ακολούθησα το ένστικτό μου. Έκλεινα δουλειά τη δουλειά… Προέκυπταν προβλήματα. Δεν με πίστευαν στην αρχή κάποιες εταιρείες. Υπήρχαν και ακραία περιστατικά».

Ακόμα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Σε ανθρώπους που ήθελαν να με βοηθήσουν, οι εταιρείες τούς έλεγαν “μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε”. Εκείνη την περίοδο πάλευα και εγώ, αλλά ίσως ήταν και η αφορμή να γίνω καλύτερος. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω. Οι άνθρωποι που με αμφισβήτησαν τότε, μου έκαναν καλό. Τώρα είναι πολύ καλά μαζί μου και εγώ τους ευχαριστώ. γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να έχω κάνει κάποια πράγματα που ούτε φανταζόμουν μικρός ότι θα τα κάνω».

«Δεν με ενοχλούσε η σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο»

Πάντως, σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε και στον Αντώνη Ρέμο, τονίζοντας πως «η σύγκριση μαζί του από πολλούς, δεν τον ενόχλησε ποτέ».

«Ο Αντώνης (σ.σ. Ρέμος) είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία, η οποία είναι τεράστια για τα δεδομένα της Ελλάδας. Έχει πει τεράστια τραγούδια, έχει μια υπέροχη φωνή και πραγματικά έχω μόνο θαυμασμό για εκείνον, και ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνης. Δεν με ενοχλούσε η σύγκριση μαζί του, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που αποτέλεσαν έμπνευση για εμένα» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Σαφώς και δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου»

Για την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Οι γονείς μου μού λένε να κάνω οικογένεια και όσο περνάει ο καιρός το έχω και εγώ στο μυαλό μου. Αυτό που τους απαντάω είναι ότι όλα θα γίνουν όπως τα φέρει ο Θεός, δεν κάνεις πλάνο σε αυτό… Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα βρίσκω χρόνο για όλα. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν σχέσεις μου που έχουν αντέξει λίγο παραπάνω, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Σαφώς και δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου, αλλά δύσκολο είναι και για εμένα το να σκέφτομαι ότι της είναι δύσκολο όλο αυτό. Θεωρώ πως αν υπάρχει κατανόηση, μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα».

Τέλος, ερωτηθείς για τον λόγο που επιλέγει να προστατεύει την προσωπική του ζωή και να μην μιλά για τις σχέσεις του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε: «Αν θες να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή, μπορείς να το κάνεις… Έχει υπάρξει σχέση μου που δεν έχει μαθευτεί. Γενικά, μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου. Δεν προστατεύω μόνο εμένα, προστατεύω και την κοπέλα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό ή πού θα οδηγηθεί. Για ποιον λόγο να χρεωθείς κάτι χωρίς να υπάρχει η ευλογία ή η σοβαρότητα μιας κατάστασης; Από μικρός δεν μου άρεσε να δείχνω τη ζωή μου».

δειτε ακομα

δειτε ακομα