Τζέρεμι Ρένερ: Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης μετά το σοκαριστικό ατύχημα

Έγινε δημοσίευση βίντεο από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ο γνωστός ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ την πρωτοχρονιά, όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από τις περιβαλλοντικές κάμερες που είχαν οι διασώστες στις στολές τους, μπορεί κάποιος να δει πως προσπαθούσαν οι διασώστες να σώσουν τον ηθοποιό ενώ εκείνος βρισκόταν στο έδαφος, καλύπτοντας το έδαφος με αίμα και οι γιατροί να παρέχουν έκτακτη ιατρική βοήθεια πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Στη διάρκεια του βίντεο, η αστυνομία προσπαθεί να ανακαλύψει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, μαζεύοντας κατάθεση από μάρτυρες που περιέγραψαν τις προσπάθειες του Τζέρεμι Ρένερ να σταματήσει το εκχιονιστικό προτού το καταπλακώσει.

Στο βίντεο φαίνεται ένας αξιωματούχος του σερίφη της Νεβάδα να αναλύει τα γεγονότα που οδήγησαν στο ατύχημα λέγοντας «Τον τσάκισε».

Σύμφωνα με πληροφορίες από υπαλλήλους του σερίφη, ο Τζέρεμι Ρένερ χρησιμοποίησε το εκχιονιστικό για να βοηθήσει ένα φορτηγό που ανήκε στον ανιψιό του, Alex Fries. Μόλις βγήκε ο Fries, ο ηθοποιός έγυρε το εκχιονιστικό του και βγήκε έξω για να μιλήσει με τον Fries, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

«Τότε ξεκίνησε να πέφτει πάνω μου,» είπε ο ανιψιός του. Ο Ρένερ προσπάθησε να επιστρέψει στο εκχιονιστικό. «Περίπου εκεί που είναι το αίμα του, εκεί περίπου συνέβη το περιστατικό», λέει ο Fries στο βίντεο. «Προσπάθησε να πηδήξει πάνω του και τον πήρε από κάτω», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο-σοκ:

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο Jimmy Kimmel Live!, αποκάλυψε ότι είχε 35 σπασμένα κόκκαλα. Πλέον αναρρώνει κάνοντας φυσικοθεραπείες και χρησιμοποιεί μπαστούνι.

δειτε ακομα

δειτε ακομα