Μαρία Σολωμού: «Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης Γεωργούλης, εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο διατηρεί φιλία εδώ και χρόνια.

Όσον αφορά την κατηγορία κατά του Γεωργούλη, η ηθοποιός υποστηρίζει ότι πάντα είναι με το μέρος των γυναικών και περιγράφει την αντίδρασή της όταν πρωτοάκουσε την καταγγελία. «Δεν το χωράει το κεφάλι μου, τι εννοείτε; Για τι πράγμα τον κατηγορείτε;» είπε.

Σε σχέση με τον Γεωργούλη, αναφέρει ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και υπογράμμισε πως είναι δύσκολο να κρατήσει κάποιος συναισθηματική απόσταση από άνθρωπο που αγαπούμε. Επίσης, αναφέρει ότι δεν έχει ξανακούσει τον Γεωργούλη να τσακώνεται ποτέ αλλά μπορεί να σε διαλύσει με τον διάλογό του, καθώς υπεραναλύει τα πάντα.

Όσον αφορά την ενοχή του Γεωργούλη, η Σολωμού δεν μπορεί να κρίνει αν είναι ένοχος και δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπορεί κάποιος να κρίνει χωρίς να υπάρχει απόφαση της δικαιοσύνης. Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Αλέξης Γεωργούλης έχει κάνει κάτι τέτοιο, η Σολωμού δηλώνει ότι θα είναι η πρώτη που θα τον κρεμάσει.

δειτε ακομα