Έρικ Μπρέιντεν: Ο πρωταγωνιστής των «Ατίθασων Νιατών» αποκαλύπτει τον καρκίνο που τον πλήττει

Ο γνωστός ηθοποιός Έρικ Μπρέιντεν, ο οποίος έγινε γνωστός ως ο θρυλικός Βίκτορ Νιούμαν στη σαπουνόπερα «The Young and the Restless» (ήτοι οι «Ατίθασοι Νιάτοι»), ανακοίνωσε πρόσφατα στο Facebook ότι αντιμετωπίζει έναν ιδιαίτερα σοβαρό εχθρό, τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός, ηλικίας 82 ετών, παραχώρησε συγκινητική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε πρόσφατα με υψηλού βαθμού καρκίνο στην ουροδόχο κύστη και ότι υποβάλλεται σε θεραπείες.

Ενώ ο Μπρέιντεν δήλωσε ότι αντιμετωπίζει επίσης κάποια προβλήματα με τον προστάτη και ότι βρίσκεται στη διαδικασία της ανάρρωσης από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, παρόλα αυτά δείχνει αποφασιστικός να συνεχίσει να εργάζεται στη σειρά, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη του αγάπη για την υποκριτική και τη διάθεσή του να κρατάει το μυαλό του απασχολημένο με τη δουλειά του.

Ο Ερικ Μπρέιντεν είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στη σειρά από τις αρχές του 1980, καθώς ενσάρκωσε τον ρόλο του Βίκτορ Νιούμαν για περίπου τέσσερις δεκαετίες και συμμετείχε σε 3.968 επεισόδια. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε άλλες ταινίες και σειρές, όπως τον διάσημο John Jacob Astor στην ταινία «Τιτανικός».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Έρικ Μπρέιντεν!

δειτε ακομα

δειτε ακομα