Ο Πέτσας αντιδρά στις σκηνοθετημένες τηλεοπτικές φτυαριές και καλεί για ορθολογική αντιμετώπιση των φυσικών φαινομένων

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Πέτσας, καταδικάζει τις σκηνοθετημένες τηλεοπτικές φτυαριές και τα σχόλια του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση των καταστροφών που έπληξαν την Ελλάδα. Τονίζει ότι οι πολίτες δεν πείθονται από αυτές τις τακτικές και πρέπει να γίνει μια ορθολογική αντιμετώπιση των φυσικών φαινομένων.

Ο Πέτσας αναφέρεται στις φαιδρότητες του κ. Κασσελάκη, που πρόσφατα επισκέφθηκε την Καλλιθέα για να δημιουργήσει ένα νέο ειδικό σχολείο για άτομα με αναπηρία και στη συνέχεια σκηνοθέτησε μια τηλεοπτική φτυαριά στο Βόλο. Ο Πέτσας καταδικάζει αυτή την πρακτική και τονίζει την ανάγκη για αιδώς και αξιοπρέπεια.

Ο βουλευτής επίσης επισημαίνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αντιλαμβάνεται τη νέα πραγματικότητα που δημιουργείται από την κλιματική κρίση. Αναφέρει τα λόγια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που επισήμανε ότι στη Θεσσαλία έπεσαν τεράστιες ποσότητες νερού, αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Πέτσας υποστηρίζει ότι είναι αναγκαίο να γίνει μια ορθολογική αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών μέσω του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης του πολιτικού και διοικητικού συστήματος της Χώρας. Επιδοκιμάζει τις νομοθετικές αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών και υποστηρίζει ότι αυτές οι παρεμβάσεις αυξάνουν τη διαφάνεια και τη λογοδοσία των δημοτικών αρχών και επιτρέπουν στους πολίτες να αξιολογήσουν καλύτερα τις επιδόσεις τους.

δειτε ακομα