Άδωνις: Ο Κασσελάκης δεν έχει ιδεολογική ταύτιση με την Αριστερά [VID]

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαιρέτισε τη δεξιά μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο. Εκφράσεις και πράξεις του Κασσελάκη θεωρούν ότι είναι αδιανόητες για την αριστερά, ενώ επισημαίνουν ότι στρέφει το ΣΥΡΙΖΑ προς τα δεξιά, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Άδωνις ανέφερε πως προσωπικά τον ενδιαφέρει οτι ο Κασσελάκης διαβάζει το “Πιστεύω”, αλλά αναφέρει ότι η ιδεολογική του σύνδεση είναι με τη δεξιά και τις παραδόσεις της Ορθοδοξίας. Σχολιάζοντας τον Κασσελάκη, είπε ότι μπήκε στο ΣΥΡΙΖΑ από ξένο πλανήτη και προκαλεί διχασμό με τις απόψεις του.

Αφού ανέφερε τις αντιδράσεις για τον Κασσελάκη ως πρόεδρος της αριστεράς, συζήτησε επίσης την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπανώτα και του Φρέντι Μπελέρη. Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε θέματα όπως η γυναικοκτονία, αλλά η υποψηφιότητα Παπανώτα δεν ταιριάζει σε αυτήν τη θέση λόγω απόψεών του. Επίσης, αμφισβητεί την κομματική αντιπαράθεση για την υποψηφιότητα του Μπελέρη.

Τέλος, ο Άδωνις απηύθυνε κάποια σχόλια για τον Μπελέρη, αναφέροντας ότι αυτή η υποψηφιότητα θα πρέπει να μην περιλαμβάνεται σε κόμματισμό και επικρίνοντας την αλλαγή στάσης σχετικά με τις απόψεις του Μπελέρη.

Αναμετριέται με την προοπτική υποστήριξης του Μπελέρη και δεσμεύεται για ενδεχόμενη περιοδεία έναντι των ιδεών του. Τελειώνει την συζήτηση αναφέροντας ότι η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει τον Μπελέρη για ευρωβουλευτή είναι στοχευμένη στις ανάγκες της κοινωνίας και της πολιτικής σκηνής.

δειτε ακομα

δειτε ακομα