Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Δεν αντέχετε να ξεσπάσει metoo στο χώρο της δημοσιογραφίας»

Συνεντεύξεις στην εκπομπή «Fay’s Time» με τη Νάσια Μανέντη παραχώρησε η Μαίρη Αυγερινοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την ενημέρωση, το γκόσιπ, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το metoo.

«Δεν με ενοχλεί η ενημέρωση στην εκπομπή, υπό την προϋπόθεση ότι τα θέματα παρουσιάζονται με σοβαρότητα, όπως κάνουμε εμείς. Δεν είμαι υπέρ του σκληρού γκόσιπ, δεν μου αρέσει η ανάρμοστη παραποίηση της αλήθειας. Θα ήθελα να διεξαχθεί μια έρευνα σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης.

Επίσης, με εκπλήσσει το γεγονός ότι μια εκπομπή μπορεί να έχει η μια μέρα διψήφια και η άλλη μονοψήφια τηλεθέαση. Θα ήταν θετικό να υπάρχει διαφάνεια σχετικά με τον τρόπο μέτρησης της τηλεθέασης», εξέφρασε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Επιπλέον, η Μαίρη Αυγερινοπούλου τόνισε: «Δεν επιθυμείς μια κίνηση metoo στον χώρο της δημοσιογραφίας, δεν το επιθυμείς, αφήσ’το! Είναι σημαντικό να εκφράζονται τα προβλήματα τη στιγμή που συμβαίνουν. Να έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις το θέμα αμέσως όταν σε ενοχλεί, να το εκθέτεις και να το καθαρίζεις».

δειτε ακομα

δειτε ακομα