Ιταλία ενθουσιασμένη για τον Κοτάρσκι!

“Η Πάρμα κοιτάει τον Κοτάρσκι και μετά πάει η Ίντερ,” αναφέρει δημοσίευμα που αναφέρει και ποσό που θέλει ο ΠΑΟΚ για να τον δώσει: “Η Πάρμα θέλει τον τερματοφύλακα Κοτάρσκι, αλλά ο ΠΑΟΚ ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ. Στη σειρά της είναι και η Ίντερ”.

“Μετά, λέει το άρθρο: “Έπαιξε μια σεζόν στον ΠΑΟΚ ως βασικός και τώρα το ενδιαφέρον της αγοράς είναι πάνω του. Ο Dominik Kotarski από την Κροατία, γενιά του 2000, παρακολουθείται στενά από την Πάρμα. Τον θεωρεί πολύτιμον φίλο της ομάδας Gialloblù, αλλά αναρωτιέται και λόγω της υψηλής ζήτησης του ΠΑΟΚ που τον τιμολογεί περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, με μπόνους περιλαμβανομένου”.

“Τέλος το άρθρο λέει: “Η Πάρμα όμως δεν είναι η μόνη Ιταλική ομάδα που παρακολουθεί τον Κοτάρσκι. Τον παρακολουθεί καιρό η Ίντερ, αλλά έχει και άλλες επιλογές για δεύτερο τερματοφύλακα, όπως ο Μαρτίνεθ της Γένοβας. Έτσι, ο Kotarski μπορεί να έχει μέλλον στην Ιταλία και τη Serie A, αν και ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες ομάδες εκτός Ιταλίας, όπως η Σαουθάμπτον και η Άουγκσμπουργκ”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα