Μπαρτζώκας: «Ήμασταν ανέτοιμοι πνευματικά για μερικά γεγονότα στο γήπεδο»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει το διπλό στο ΟΑΚΑ και να πάρει τον τίτλο, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό να κερδίσει με 83-76 και να στείλει τη σειρά των τελικών στο ΣΕΦ.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε ότι η ομάδα του δεν ήταν στον σωστό ψυχολογικό τόνο και αναφέρθηκε σε κάποιες εντάσεις στο γήπεδο.

Αυτά που είπε ο Μπαρτζώκας:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξε σθεναρά. Εμείς δεν είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο, τουλάχιστον όχι όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μπορέσαμε να έχουμε ψυχολογία στην άμυνα λόγω των πολλών φάουλ των παικτών μας. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν αναμενόμενη, είναι δύσκολο μια σειρά να τελειώσει με 3-0. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς στο γήπεδό μας».

Για το υψηλό σκορ σε όλα τα παιχνίδια: «Δεν νομίζω ότι οφείλεται στο γρήγορο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα, αν και υπάρχει κούραση. Πρέπει να είμαστε στο σωστό επίπεδο την Τετάρτη. Δεν νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι στην άμυνα από τον Παναθηναϊκό, ούτε χειρότεροι επιθετικά. Σήμερα δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι για μερικές καταστάσεις στο γήπεδο. Όταν βρισκόμασταν μπροστά με έναν πόντο νομίζαμε ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά έκαναμε λάθη στην άμυνα και τους χάσαμε την μπάλα».

Για τις εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες ή τις διαμαρτυρίες των προπονητών: «Θα μιλήσω για εμάς. Ο κ. Αταμάν είχε αποβληθεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε την ίδια αντίδραση. Ας επικεντρωθούμε στο μπάσκετ. Αν ο Σλούκας και ο Κάνααν αντάλλαξαν λίγα λόγια, είναι φυσιολογικό. Κατά τη γνώμη μου, τα παιχνίδια είναι τα καλύτερα σε ποιότητα, συγκριτικά με άλλους τελικούς στην Ευρώπη».

δειτε ακομα

δειτε ακομα