Κένυα παιδοκτόνος: 24χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 2χρονη κόρη της τραγουδώντας νανουρίσματα

Μία οδυνηρή ιστορία έσπασε τις ηρεμίες της Κένυας, όταν μία 24χρονη μητέρα, η Ολίβια Ναζέριαν, σκότωσε τη δική της 2χρονη κόρη σε ένα φρικτό εγκληματικό πράξη. Η κατηγορούμενη δεν σταμάτησε εκεί, αλλά διαμέλισε το κορμί του παιδιού της, τρώγοντας το συκώτι του μικρού κοριτσιού στη συνέχεια. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν το φρικαλέο περιστατικό.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουγαν τις κραυγές της μικρής Γκλόρι, καθώς οι γείτονες της μόλις μία μέρα πριν είχαν δώσει σήμα συναγερμού, αλλά δεν είχαν δράσει επαρκώς. Η δολοφονία συνέβη στις 23 Απριλίου, όταν μερικοί γείτονες πήγαν στο σπίτι της Ολίβιας και την βρήκαν να τραγουδάει ταυτόχρονα παιδικά νανουρίσματα και να μαχαιρώνει την κόρη της.

Οι γείτονες ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τη μικρή Γκλόρι. Η Ολίβια συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Η κοινότητα αναζητά απαντήσεις γι’ αυτήν την απάνθρωπη πράξη, καθώς η συμπεριφορά της 24χρονης είναι εντελώς απαράδεκτη και αποτρόπαιη.

δειτε ακομα