Fast X: Ο Vin Diesel αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της αναπάντεχης επιστροφής στην ταινία

Προσοχή στα spoilers για το Fast X.


Οι fans του Fast & Furious έλαβαν μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη στην τελευταία ταινία της σειράς, με την επιστροφή του Dwayne Johnson στον ρόλο του Luke Hobbs και της Gal Gadot στον ρόλο της Gisele Yashar. Ο παραγωγός και πρωταγωνιστής Vin Diesel μίλησε για πρώτη φορά για την επιστροφή της Gadot και αποκάλυψε ότι είχαν γυρίσει υλικό προηγούμενων ταινιών μαζί με την Michelle Rodriguez.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, τέτοιες post-credits σκηνές είναι πολύ δύσκολες και περίτεχνες για να τις πετύχει η παραγωγή και ως εκ τούτου, αυτό που πρέπει να γίνεται είναι να “ζογκλάρουν”. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το Fast X είναι η πρώτη ταινία από μια τριλογία που θα κλείσει το franchise.

Το Fast X έχει ξεπεράσει τα $512 εκατομμύρια στο box office και προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk).

δειτε ακομα

δειτε ακομα