Σοφία Αλιμπέρτη: Η σχέση της με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και η δύσκολη περίοδος στη ζωή της

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τον σταθμό του ΑΝΤ1 μετά από 14 χρόνια, και μας παρουσιάζει την εκπομπή “Ζήσε αλλιώς” στις 16.00. Μέσω αυτής, αναζητά και εξερευνά θέματα που βελτιώνουν την ψυχοσωματική υγεία και ευεξία των ανθρώπων.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε τη σχέση της με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, στον οποίο την είχε τάξει η μητέρα της και χρησιμοποιεί μερικές φορές ακόμα και για να βρει πάρκινγκ.

sofia aliberti tama

“Για μένα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ένα πραγματικό και υπαρκτό πρόσωπο στη ζωή μου. Δεν με απασχολεί ό,τι λέει ο καθένας για αυτό. Ωστόσο, επιτρέπεται να τον βοηθάω να βρει πάρκινγκ”, ανέφερε. Επίσης, απάντησε με χιούμορ στους κριτικούς που σχολίασαν την δήλωσή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που είχε πει ότι τον επικαλείται για να βρει πάρκινγκ.

Επίσης, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της ζωής της και στη σχέση της με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. “Δεν μιλάω με τον Άγγελό μου συνέχεια. Έχω ζητήσει από αυτόν πράγματα που θέλω πολύ στη ζωή μου, και έχουν πραγματοποιηθεί. Όταν περνούσα δύσκολα, πραγματικά δύσκολα, ήταν ο μοναδικός που είχα για να απευθύνομαι. Εμένα μου έδινε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω”, εξήγησε.

“Δεν είσαι τρελός αν μιλάς με τον Άγγελό σου, αρκεί να κάνεις αυτό που πιστεύεις. Δεν επικοινωνώ μαζί του στο σήμερα, αλλά πίσω στο παρελθόν, όταν δεν ήταν σύγχρονο να μιλάς γι’ αυτό. Ήμουν τότε πολύ κοντά στην παράνοια, αλλά αυτός μου έδωσε κουράγιο, γιατί ήξερα ότι δεν μιλάω με άλλον εκτός από αυτόν”, πρόσθεσε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα