Επιβάτης πτήσης βγαίνει εκτός εαυτού με το… κλάμα μωρού – «Πλήρωσε παραπάνω για να φωνάζει;»

Ένα βίντεο από την πτήση της Southwest Airlines προς το Ορλάντο στις ΗΠΑ έχει γίνει viral, καθώς ένας από τους επιβάτες ξέσπασε επειδή ένα μωρό … έκλαιγε. Πιο συγκεκριμένα, ένας άλλος επιβάτης βιντεοσκόπησε όλη τη σκηνή και την καταγράφηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για τη συμπεριφορά του άνδρα στο αεροπλάνο.

Ο εξαγριωμένος επιβάτης ξεκίνησε να φωνάζει και να βρίζει το παιδί, ενώ οι γονείς και οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, όπως αναφέρει η New York Post.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους ζήτησε από τον επιβάτη να σταματήσει να φωνάζει, αλλά αυτός δεν ακούμπησε. Αντιθέτως, εξαπολύει ακόμη πιο χοντροκομμένους χαρακτηρισμούς.

Το βίντεο τελειώνει με τον άνδρα να απομακρύνεται από το αεροπλάνο, καθώς υποστηρίζει ότι τα φταίνε οι γονείς που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ήσυχο το μωρό.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο άνδρας είχε αρνητική ανταπόκριση από τις αεροπορικές εταιρείες ή την αστυνομία για τη συμπεριφορά του.

Η Southwest ανακοίνωσε: «Συγχαίρουμε το πλήρωμα μας για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό κατά τη διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης και ζητάμε συγγνώμη από τους άλλους πελάτες που βρίσκονταν στο αεροπλάνο και βίωσαν μία τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά».

δειτε ακομα