Ίσως διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το AR/VR headset της Apple.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν από τον leaker MrWhite128 στο Twitter φαίνεται να δείχνουν καλωδιοταινίες που θα ταίριαζαν τέλεια σε ένα σετ φακών σε σχήμα ματιού. Δεν είναι σαφές σε τι χρησιμοποιούνται αυτές οι καλωδιοταινίες, αλλά φαίνεται να συνδέουν την αριστερή και τη δεξιά πλευρά του headset. Αν και δεν είναι σίγουρο αν προέρχονται από ένα headset, το emoji ενός προσώπου με γυαλιά ηλίου παραπέμπει σε αυτό. Επίσης, το μακρύ καλώδιο στη δεύτερη εικόνα μοιάζει με εκείνο από το μικρόφωνο του HomePod πρώτης γενιάς.

Οι εικόνες αυτές μπορεί να προέρχονται από το φημολογούμενο AR/VR headset της Apple. Αν και δεν είναι σαφές το αν αυτό είναι το προϊόν που απεικονίζουν οι εικόνες, η σύνδεση της αριστερής και της δεξιάς πλευράς του headset παραπέμπει σε αυτό. Επίσης, ο leaker δεν διευκρίνισε την πηγή των εικόνων. Η ύπαρξη του emoji ενός προσώπου με γυαλιά ηλίου στο tweet υποδηλώνει ότι πιθανόν πρόκειται για το AR/VR headset της Apple.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν από τον leaker MrWhite128 στο Twitter φαίνεται να απεικονίζουν καλωδιοταινίες που συνδέουν την αριστερή και τη δεξιά πλευρά του φημολογούμενου AR/VR headset της Apple. Αν και δεν είναι σαφές το αν αυτό είναι το προϊόν που απεικονίζουν οι εικόνες, η ύπαρξη του emoji ενός προσώπου με γυαλιά ηλίου στο tweet υποδηλώνει ότι πιθανόν πρόκειται για αυτό. Επίσης, το μακρύ καλώδιο στη δεύτερη εικόνα μοιάζει με εκείνο από το μικρόφωνο του HomePod πρώτης γενιάς, όπως είχε σημειώσει σε ένα tweet ο Ian Zelbo του 9to5Mac, που πλέον έχει σβηστεί.

δειτε ακομα

δειτε ακομα