Νέο teaser της ταινίας The Flash με πολλά Batman και τρελή δράση!

Η εταιρία DC Studios και η Warner Bros. συνεχίζουν να προωθούν δυναμικά την πολυαναμενόμενη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία με τον ήρωα The Flash, πρωταγωνιστή του ο ηθοποιός Ezra Miller στον ρόλο του Barry Allen. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε το δεύτερο επίσημο τρέιλερ της ταινίας στην CinemaCon 2023, ενώ τώρα κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο.

Το νέο teaser αναδεικνύει την Multiverse ταινία της DC, αποτελούμενη από δύο Barry, δύο Batman των Ben Affleck και Michael Keaton, και τη Supergirl της Sasha Calle. Το βίντεο δείχνει εντυπωσιακές σκηνές δράσης, κατάλληλες για μια ταινία του The Flash με αρκετές ταχύτητες.

Μπορείτε να δείτε το νέο teaser βίντεο στο παρακάτω tweet:

Η ιστορία του The Flash αναφέρεται ότι θα έχει δράση με Barry Allen να χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αυτή η αλλαγή κατά λάθος θα δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα όπου ο στρατηγός Zod θα απειλεί την ανθρωπότητα με αφανισμό και κανείς δεν θα είναι εκεί για να βοηθήσει. Μόνο ο Batman του Michael Keaton μπορεί να βοηθήσει τον Barry να διορθώσει το λάθος και να σώσει τον κόσμο.

Εκτός από τον Ezra Miller, συμμετέχουν επίσης στην ταινία οι Michael Keaton ως Bruce Wayne, Ben Affleck ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen και ο Ron Livingston.

Η πρεμιέρα του The Flash είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουνίου 2023.

δειτε ακομα

δειτε ακομα