Ο Chad Stahelski των John Wick μιλάει για το Ghost of Tsushima

Ο διάσημος σκηνοθέτης Chad Stahelski, γνωστός για τις ταινίες John Wick, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Happy Sad Confused Podcast όπου μίλησε για την επερχόμενη ταινία Ghost of Tsushima, βασισμένη στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι της Sucker Punch Productions.

Παρότι ο Stahelski δεν είναι gamer και δεν έχει πολλή επαφή με τον κόσμο των videogames, εξέφρασε τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον του για το έργο, περιγράφοντάς το ως έναν “απίθανο μύθο που υπερβαίνει κάθε είδους εθνικότητα”.

Ο Stahelski επίσης ανέφερε ότι θα ήθελε να χρησιμοποιήσει ένα αμιγώς ασιατικό καστ ηθοποιών και να δώσει έμφαση στην ιαπωνική γλώσσα, ενσαρκώνοντας καλύτερα την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η ταινία Rainbow Six που επίσης ετοιμάζει βρίσκεται σε φάση παύσης ανάπτυξης.

Παρότι το Ghost of Tsushima δεν βρίσκεται ακόμα σε ενεργή ανάπτυξη για τον κινηματογραφικό κόσμο, ο Stahelski δείχνει αισιοδοξία για το μέλλον του project και τον τρόπο που θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη.

 

Αυτή είναι μία από τις πολλές ταινίες που βασίζονται σε παιχνίδια του PlayStation, όπως η Uncharted με τους Tom Holland και Mark Wahlberg, καθώς και η επερχόμενη ταινία Death Stranding που επιβλέπει ο Hideo Kojima.

Η ταινία Ghost of Tsushima έχει δεχθεί ήδη πολύ θετικές αντιδράσεις και οι οπαδοί ανυπομονούν να δουν πώς θα αναπαρασταθεί ο περίφημος κόσμος και η ιστορία του παιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη.

δειτε ακομα