Έρχεται στην Ελλάδα η νέα ταινία τρόμου Demeter, που βασίζεται στον Δράκουλα

Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια νέα ταινία τρόμου που βασίζεται στον Δράκουλα. Πρόκειται για το The Last Voyage of the Demeter (Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού) που παράγεται από την The Film Group. Η ταινία αφηγείται την περιπέτεια ενός καταραμένου πληρώματος που βρέθηκε να παλεύει για να επιβιώσει από μια τρομακτική παρουσία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Τελικά, το πλοίο έφτασε ρημαγμένο στον προορισμό του, χωρίς κανένα μέλος του πληρώματος.

Η ιστορία της ταινίας βασίζεται μόνο σε ένα κεφάλαιο από το κλασικό μυθιστόρημα του Bram Stocker, “Δράκουλας”, και λαμβάνει χώρα στη ρωσική σκούνα, Ντιμίτερ, που μεταφέρει ένα φορτίο ειδικών κιβωτίων από τα Καρπάθια όρη στο Λονδίνο.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον André Øvredal και πρωταγωνιστούν οι Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham, David Dastmalchian, Chris Walley, Jon Jon Briones και Stefan Kapicic.

Η πρεμιέρα του The Last Voyage of the Demeter (Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού) θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου. Δείτε το πρόσφατο trailer της ταινίας παρακάτω.

δειτε ακομα