Η Νέα Αριστερά παρουσιάζει ψηφοδέλτιο και ορίζει στόχο για τις εκλογές

Η Νέα Αριστερά ανακοίνωσε τις τελευταίες 14 θέσεις για το ευρωψηφοδέλτιό της. Ταυτόχρονα έθεσε ως στόχο της να εκλέξει ευρωβουλευτή στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Οι υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιο

Η γνωστή θεατρική συγγραφέας Μάρω Δούκα είναι ανάμεσα στους υποψηφίους. Θα είναι υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές.

Η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε μέσω βίντεο στα social media από τον Αλέξη Χαρίτση. Αυτό επισημαίνει την είσοδο της σπουδαίας πεζογράφου Μάρω Δούκα στο eυρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς.

Οι άλλες υποψηφιότητες περιλαμβάνουν ποικίλα πρόσωπα όπως μια καθηγήτρια πανεπιστημίου, ένας ιστορικός, ένας σχολικός διαμεσολαβητής κοινοτήτων Ρομά και πολλούς άλλους.

Ο εκλογικός στόχος

Ο στόχος για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι να εκλεγεί ευρωβουλευτής. Η Νέα Αριστερά ελπίζει να ξεπεράσει το 3% εκλογικό ποσοστό για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Παρόλα αυτά, η επίτευξη ποσοστού κοντά στο 4% θα είναι πιο ικανοποιητική, καθώς θα δώσει περισσότερες ελπίδες για το μέλλον του κόμματος.

Αντικυβερνητικά μηνύματα

Η Νέα Αριστερά αναφέρει τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης που δείχνουν ανησυχητική εικόνα για την κατάσταση στη χώρα. Η κοινότητα αισθάνεται ότι τα πράγματα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση.

Οι Έλληνες στρέφουν τις προσδοκίες τους προς την Ευρώπη και ελπίζουν σε αλλαγές μέσω των ευρωεκλογών.

δειτε ακομα

δειτε ακομα