Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ πέθανε 26 χρόνια μετά το θάνατο του Ντόντι και της Νταϊάνα

Σε ηλικία 94 ετών, πέθανε ο επιχειρηματίας Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, πατέρας του Ντόντι Φαγιέντ που σκοτώθηκε μαζί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν από 26 χρόνια σε ένα τροχαίο δυστύχημα. Ο γιος του, Ντόντι, ήταν παραγωγός ταινιών και προσπάθησε να αποδείξει ότι ο θάνατος του γιου του ήταν δολοφονία από τις βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας, αλλά η γαλλική αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν ατύχημα. Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ κηδεύτηκε μετά την προσευχή της Παρασκευής στο κεντρικό τζαμί του Λονδίνου.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ 2

Ποιος ήταν ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ ήταν Αιγύπτιος επιχειρηματίας με καταστήματα και ιδιοκτησίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου Ritz Paris και του πολυκαταστήματος Harrods. Επίσης, ήταν ιδιοκτήτης της ομάδας Fulham FC. Ήταν παντρεμένος δύο φορές και είχε παιδιά από κάθε γάμο. Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ πέθανε σε ηλικία 94 ετών.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ 3

Ο Αλ Φαγιέντ είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο το 1994, που οδήγησε στην παραίτηση βρετανών βουλευτών που δέχονταν πληρωμές για να κάνουν ερωτήσεις στο κοινοβούλιο. Επίσης, κέρδισε τον σεβασμό των οπαδών της Fulham FC αφού αγόρασε την ομάδα και την έφερε στην Premier League.

δειτε ακομα

δειτε ακομα