Αυτόπτες μάρτυρες: “Η 15χρονη προσπάθησε να προστατέψει τη φίλη της” στο Λονδίνο

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το έγκλημα που σημειώθηκε την Τετάρτη (27/9) στο Λονδίνο, όπου ένα 15χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή της. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η έφηβη προσπάθησε να προστατέψει τη φίλη της από έναν 17χρονο δράστη, ο οποίος τη μαχαίρωσε.

Η σύγκρουση ξεκίνησε στο λεωφορείο Νο 60, όταν ο δράστης προσπάθησε να δώσει ένα μπουκέτο με λουλούδια στην πρώην φίλη του, η οποία ήταν φίλη με το θύμα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν επίσης ότι το κορίτσι προσπάθησε να επιστρέψει στον δράστη τη τσάντα του, αλλά αυτός αντέδρασε οργισμένα. Κατόπιν αυτού, η σύγκρουση μεταφέρθηκε στον δρόμο και εκείνο το χρονικό σημείο η 15χρονη προσπάθησε να προστατέψει τη φίλη της, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε.

Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο και προσπάθησε να σώσει το κορίτσι, αλλά λίγο αργότερα ακολούθησε ο θάνατός της. Ο 17χρονος δράστης συνελήφθη 75 λεπτά μετά το περιστατικό ενώ βρισκόταν σε ένα τραμ.

Τα κόκκινα ματωμένα τριαντάφυλλα και ένα σημείωμα με το μήνυμα “Σε αγαπώ πολύ, είσαι ξεχωριστή, πριγκίπισσά μου” βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης.

δειτε ακομα

δειτε ακομα