Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναφέρει ότι πυροβολήθηκε ο Μπάμπης σε πλάτη, πόδια και χέρια με κυνηγετικό όπλο

Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε επί τόπου σεβαστήκε ότι ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος είχε προκαλεσμένα τραύματα στα πόδια, πλάτη και χέρια από κυνηγετικό όπλο. Αυτά τα τραύματα στην πλάτη υποδηλώνουν ότι ο ίδιος πυροβολήθηκε από το πίσω μέρος, ενώ ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι υπήρξε κατάθεση του πτώματος στο σημείο.

Η σορός εντοπίστηκε σε χωράφι, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και εντοπίστηκε πεσμένη στη μπρούμυτα.

Η τραγική κατάληξη και το χρονικό του θρίλερ

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς έπειτα από 18 ημέρες κατά τις οποίες αγνοούνταν τα ίχνη του, το μεσημέρι της Δευτέρας, εντοπίστηκε η σορός του.

Συγγενείς του Μπάμπη που περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπου απολογείτο ο κρεοπώλης για την υπόθεση του 31χρονου, ενημερώθηκαν ότι κοντά στον κάμπο του Ευηνοχωρίου βρέθηκε σορός, με τη μητέρα του να ουρλιάζει: «Το παιδί μου». Λίγο αργότερα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το πτώμα ανήκει όντως στον Μπάμπη Κούτσικο.

Τον 31χρονο φαίνεται ότι βρήκε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που σάρωνε την περιοχή. Από το πρωί στο συγκεκριμένο σημείο έψαχναν 8 οχήματα, μαζί με τα σκυλιά.

Άνθρωπος που συμμετείχε στις έρευνες, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «11 μέρες ψάχνουμε για το παιδί. Το σημείο που βρέθηκε είναι αυλάκι, είναι λίγο βαθύ. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χτες είχε μια μυρωδιά από τη βάρκα το σκυλί. Αλλά εξαιτίας του αέρα, έχανε τον προσανατολισμό. Ήταν σκεπασμένος με κάποιο βαρύ αντικείμενο».

δειτε ακομα

δειτε ακομα