Χαροπαλεύει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας μετά το ατύχημα – Φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μετά το σοβαρό τραυματισμό του από πτώση στο κενό. Συγκεκριμένα, ο κ. Λασκαρίδης υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης του αιματώματος στον εγκέφαλο και αναμένεται να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση, καθώς έχει υποστεί βαρύ τραύμα στον πνεύμονα. Οι πιθανές συνέπειες του τραύματος στο κεφάλι που υπέστη δεν είναι ακόμη γνωστές, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας αναγκάστηκε να περιμένει περίπου δύο ώρες για την είσοδό του στο ασθενοφόρο, μετά την πτώση του από ύψος 2,5-3 μέτρων στο κενό. Το ασθενοφόρο καθυστέρησε λόγω της δυσκολίας της επιχείρησης απεγκλωβισμού του.

Το kallitheaonline.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης του Λάζαρου Λασκαρίδη που δείχνουν την κατάσταση του κάγκελου όπου στηρίχτηκε πριν την πτώση του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

kagkelo vivliothiki

kagkelo vivliothiki 1

kagkelo vivliothiki 04 1

Πώς συνέβη η πτώση

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου στην οδό Ανδρομάχης. Κάποια στιγμή, ο κ. Λαζαρίδης βγήκε σε ένα μπαλκόνι για να καπνίσει, ωστόσο, όταν στηρίχτηκε στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Ποιος είναι ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης είναι αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα

δειτε ακομα

δειτε ακομα