Κακοκαιρία «Π»: Μεγάλες καταστροφές σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα [vid]

Σημαντικές ζημιές προκάλεσε η δυνατή κακοκαιρία «Π» στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα. Δέκατα δέντρα έπεσαν, σπίτια υπέστησαν ζημιές στις στέγες τους και λόγω ανεμοστρόβιλου δύο αυτοκίνητα αναποδογύρισαν έξω από σούπερ μάρκετ στην Ξάνθη.

Η έντονη καταιγίδα συνόδευετο από χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους, με την Πυροσβεστική να κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετά περιστατικά. Επίσης, υπήρχαν πολλές πτώσεις αντικειμένων από τα μπαλκόνια των σπιτιών, προκαλώντας ζημιές σε παρκαρισμένα οχήματα. Η κακοκαιρία ακόμη κατέστρεψε φρακτές γηπέδων.

Έβρος: Ξερίζωσε δέντρα, ξήλωσε φανάρια και σκεπές η κακοκαιρία

Ο τύπος «Π» ενίοτε επικρατούσε από το πρωί του Σαββάτου και προκάλεσε έντονη καταιγίδα, χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους, που οδήγησαν σε μεγάλες ζημιές.

Οι εικόνες από τον Έβρο είναι συνταρακτικές, καθώς δέντρα ξηραίθηκαν σε διάφορα μέρη της Αλεξανδρούπολης. Επιπλέον, ένα φανάρι στον κεντρικό δρόμο της πόλης αποκολλήθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία βρίσκονται στο σημείο για την απομάκρυνση των δέντρων και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Επίσης, σε αρκετά χωριά του Έβρου, οι σκεπές ξηράνθηκαν χωρίς τραυματισμούς.

Τέλος, λόγω των ισχυρών ανέμων και το παράκτιο τμήμα του δρόμου Δικέλλων-Μεσημβρίας έχει αποκλειστεί για την κυκλοφορία.

δειτε ακομα

δειτε ακομα