Κυκλοφορεί μαγική δίαιτα 5 ημερών για απώλεια κιλών

Μια δίαιτα που διαρκεί πέντε ημέρες, δίχως απολύτως πείνα, φαίνεται πως μπορεί να επεκτείνει τη ζωή σας, σύμφωνα με νέα μελέτη. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η δίαιτα FMD κάνει τους ακολουθούντες να φαίνονται βιολογικά νεότεροι και με λιγότερα κιλά, με χαμηλότερο κίνδυνο για ασθένειες όπως διαβήτης και καρδιακά προβλήματα. Η δίαιτα συνίσταται σε λίγοτερες από 1.000 θερμίδες την ημέρα, με κατανάλωση τροφίμων χαμηλών λιπαρών και σούπες. Φέρεται να ενεργοποιεί ουσίες που συνδέονται με την μακροζωία στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η μελέτη έδειξε ότι οι συμμετέχοντες στη δίαιτα μείωσαν τις απειλές του παχέος και εμφάνισαν μείωση του κοιλιακού λίπους. Όσα προκύπτουν από αυτήν τη δίαιτα φαίνεται ότι διαρκούν και μετά τη λήξη της. Οι ερευνητές τονίζουν ότι η δίαιτα αυτή μπορεί να αναζωογονήσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να βοηθήσει στη διατήρηση νεότητας των κυττάρων.

Με βάση αυτήν τη μελέτη, οι συμμετέχοντες μείωσαν την βιολογική τους ηλικία κατά 2,5 χρόνια, δείχνοντας ότι η δίαιτα FMD έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία και τη μακροζωία. Ωστόσο, τονίζεται πως η δίαιτα πρέπει να ακολουθείται μόνο για μικρό χρονικό διάστημα και υπό την επίβλεψη ειδικού.

δειτε ακομα

δειτε ακομα