Τίνα Μεσσαροπούλου αποκαλύπτει τις νομικές διαφορές ανάμεσα στις Μενεγάκη & Καβατζίκη – “Πήγαν στα δικαστήρια το 2020”

Στο επεισόδιο “The 2night show” της Τρίτης, ο Άρης Καβατζίκης συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πληροφορίες για τη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη.

Το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο “Happy Day” με την Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνει μερικές αποκαλύψεις για τα γεγονότα που οδήγησαν τον δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια στα δικαστήρια.

«To 2015 άρχισε. Τελικά πήγαν στα δικαστήρια το 2020. Η αφορμή ήταν τα γενέθλια της Βαλέριας. Ακολούθησε μια επιδείνωση με εκδικαστήρια διατάγματα και ασφαλιστικά μέτρα. Η κα Λυμπέρη δημοσίευσε ένα μεγάλο άρθρο εναντίον της Ελένης Μενεγάκη, ξεκινώντας έτσι το τέλος της φιλίας» δήλωσε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει:

«Εκείνη την εποχή, η Ελένη ήταν ο αριθμός ένα στόχος. Την παρακολουθούσαν έξω από το σπίτι της, στα σκουπίδια της, στο εξοχικό της, με 24ωρη επιτήρηση. Και η αντίδρασή της ήταν λογική: “Με καταδιώκεις έξω νομικά, αλλά μέσα σε κλειστό χώρο ή σχετικά με το παιδί μου, βάζω όρια. Και ώριμα αποφάσισε. Δεν σχετίζεται με τον Άρη Καβατζίκη».

«Εδώ πρόκειται για ιδιωτικό χώρο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ζήσει προηγουμένως τέτοια κατάσταση» σημείωσε στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα