ΝΔ: Το πρώτο πράγμα είναι η ενότητα για τις εκλογές

Ξεκινάει ένας μίνι μαραθώνιος 30 ημερών για την κυβέρνηση μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου. Η κυβέρνηση έχει δύο άξονες: Να συνεχίσει το έργο της μέχρι τις εκλογές και να συσπειρώσει τις δυνάμεις που τη στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές, προβάλλοντας τα επιτεύγματα και τις μεταρρυθμίσεις.

Περιμένουμε την κατάθεση στη Βουλή της νομοθεσίας που έχει εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένων νομοσχεδίων για τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων και άλλα θέματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί όλες τις περιφέρειες της χώρας για να εξηγήσει το έργο της κυβέρνησης για την επόμενη τριετία.

Στόχος είναι η συσπίρωση της εκλογικής βάσης και η επίτευξη τουλάχιστον 33% ψήφων, όπως στις προηγούμενες ευρωεκλογές. Η κυβέρνηση επικεντρώνεται στην υποστήριξη των άπορων και στην απόδοση του έργου της.

Ο Μητσοτάκης θα εξηγήσει το διλήμμα της επόμενης κάλπης και τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Η προσοχή συγκεντρώνεται στη “γκρίζα ζώνη” των ψηφοφόρων, που αντιπροσωπεύει το 10% του εκλογικού σώματος.

Το επόμενο διάστημα, με έμφαση στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς, θα ευθυγραμμιστεί η κομματική δομή με σκοπό την υποστήριξη της κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα