Έλενα Παπαρίζου: Η λυπητερή ανάρτηση για τον θάνατο του ξαδέλφου της, Γιάννη Ράμου – “Δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσω αυτήν την κατάσταση”

Ένα δυνατό πένθος επικρατεί στην οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο ξάδελφος της, Γιάννης Ράμος, σε ηλικία 47 ετών.

Ο Γιάννης Ράμος ήταν επίσης γνωστός ηθοποιός και η φωνή του στην ελληνική έκδοση του reality show “Big Brother”.

Η λυπηρή αυτή είδηση ανακοινώθηκε στα social media από τον αδελφό της τραγουδίστριας, Ντίνο Παπαρίζο.

Ο φίλος του οικογενειακού κύκλου, Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε μέσω Facebook τη θλιβερή μάχη που έδωσε ο Γιάννης Ράμος με μια σοβαρή ασθένεια, που δυστυχώς τελικά τον κόστισε τη ζωή του.

Η συγκινητική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον ξάδελφό της

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της ξάδελφο, Γιάννη Ράμο, στον λογαριασμό της στο Instagram, συνοδεύοντάς την με μια συγκινητική ανάρτηση.

Στα λόγια της, εξέφρασε τη λύπη της για τον απώλεια αυτού του σημαντικού προσώπου και την ανυποφορία της απέναντι στην απώλεια. Αναφέρθηκε στη θετική και ζωηρή προσωπικότητα του Γιάννη και στην δύναμη που της δίνει ακόμα και μετά τον χαμό του.

Παράλληλα, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε για τον Γιάννη και εξέφρασε την αγάπη της προς όλους όσους στάθηκαν δίπλα στον αγαπημένο της ξάδελφο.

Η δημοσίευσή της συγκινεί και ευχαριστεί όλους όσους τη στήριξαν και εκφράζει την επιθυμία να σεβαστεί η οικογένειά της τη μνήμη του αγαπημένου της Γιάννη Ράμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

δειτε ακομα

δειτε ακομα