Σήμερα το πρωί, η γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη στην εκπομπή της Happy Day. Μιλώντας για την εμπειρία της από την τελετή καύσης μιας φίλης της στη Ριτσώνα, έκανε συνειδητοποιητικά σχόλια για την ανθρώπινη ανοχή και σεβασμό.

“Σκέφτομαι κάποιες φορές ότι κρίνουμε πολύ εύκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να γνωρίζουμε την πραγματική ιστορία πίσω από κάθε άτομο. Η απώλεια της μητέρας σου σε νεαρή ηλικία αποτελεί μια σκληρή εμπειρία. Η τελετουργική καύση των αγαπημένων μας, σαν να τους μιλάμε… υπάρχει αυτή η επικοινωνία μέσω της τεφροδόχου”… ανέφερε, μεταφέροντας το συναίσθημα της.

Απαντώντας σε ερώτηση συνεργάτη της, η Σταματίνα ανέφερε πως προσωπικά δεν θα επέλεγε την καύση κανενός δικού της προσώπου, υπογραμμίζοντας ωστόσο τον σεβασμό της στις επιλογές κάθε ατόμου. Αναφέρθηκε επίσης στην δική της συγκινητική εμπειρία από την τελετή καύσης μιας φίλης της στη Ριτσώνα, όπου η τελετή είχε γίνει με σεβασμό και συναίσθημα, ακόμα και με την παρουσία ενός παπά για να διαβάσει μια ευχή παρά την καύση της σωρού.”

δειτε ακομα

δειτε ακομα