Ο Κώστας Φορτούνης καταφέρνει το αδιανόητο [vid]

Ο Κώστας Φορτούνης είναι αναμφισβήτητα ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής του τρέχοντος πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό. Η δημιουργία των επιθέσεων περνά από τα πόδια του, και οι επιδόσεις του αποτελούν το κλειδί της ομάδας στην προσπάθεια για επανάκτηση της κορυφής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι στατιστικές αποδεικνύουν την αξία του Φορτούνη, ο οποίος ξεχωρίζει στη δημιουργία ευκαιριών, τις αναμενόμενες ασίστ, τις πετυχημένες ντρίμπλες και τις επιτυχημένες πάσες. Είναι ο πιο πολυδιάστατος παίκτης της ομάδας, με συνεχή παρουσία και συμμετοχή σε όλα τα τμήματα του παιχνιδιού.

Ο Φορτούνης διαθέτει εξαιρετικές επιδόσεις στα πεδία της δημιουργίας ευκαιριών, των πετυχημένων πάσων και των ντρίμπλες, καθώς και στα αμυντικά καθήκοντα. Η παρουσία του αποδεικνύεται από την εμφάνιση της ομάδας, και τον καθιστά αναπόσπαστο κομμάτι της επίθεσης και της άμυνας του Ολυμπιακού.

Η πρωτιά του σε διάφορα στατιστικά πεδία αποδεικνύει την αξία του, και τον καθιστά τον πιο αξιόπιστο παίκτη του Ολυμπιακού σε αρκετά επίπεδα του παιχνιδιού.

δειτε ακομα

δειτε ακομα