Υποστήριξη AMD HYPR-RX και ανάλυση 900p για το ASUS ROG Ally


Η ASUS κυκλοφόρησε νέα updates για το φορητό gaming σύστημα ROG Ally, προσθέτοντας υποστήριξη για την τεχνολογία AMD HYPR-RX και ανάλυση 900p, καθώς και διορθώσεις για διάφορα bugs.

Η υποστήριξη για την τεχνολογία AMD HYPR-RX επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλευτούν τα χαρακτηριστικά Radeon Boost, Radeon Anti-Lag+ και Radeon Super Resolution. Με την ενσωματωμένη APU AMD Ryzen Z1 Extreme που διαθέτει το ROG Ally και τα γραφικά RDNA 3, οι παίκτες θα απολαμβάνουν ομαλή εμπειρία με υψηλή ανανέωση καρέ σε συμβατούς τίτλους παιχνιδιών. Επί του παρόντος, η τεχνολογία AFMF (Fluid Motion Frames) δεν είναι διαθέσιμη σε APUs, αλλά αναμένεται να προστεθεί στο μέλλον.

Επιπλέον, οι κάτοχοι του ASUS ROG Ally θα έχουν πρόσβαση σε ανάλυση 1600x900p, προσθέτοντας αυτήν την επιλογή στις ήδη υποστηριζόμενες 1080p και 720p. Οι διορθώσεις περιλαμβάνουν βελτιώσεις για την απόδοση του παιχνιδιού Resident Evil Village, ενώ υπάρχει επίσης ένα νέο BIOS που βελτιστοποιεί τη σταθερότητα του συστήματος, μαζί με αναβαθμίσεις για το Aura RGB plugin.

δειτε ακομα

δειτε ακομα