Το Huawei Pocket 2, ένα αναδιπλούμενο smartphone με τέσσερις κάμερες και μηχανισμό για μηδενικό κενό


Η εταιρεία Huawei ανακοίνωσε το Pocket 2, το νεότερό της αναδιπλούμενο smartphone με βελτιώσεις σε πολλούς τομείς. Κύρια βελτίωση αποτελεί ο μεντεσές του, ο οποίος έχει το σχήμα σταγόνας νερού, προκειμένου όταν διπλώνει η συσκευή να υπάρχει μηδενικό κενό, ενώ υπάρχουν και τέσσερις κάμερες στο εξωτερικό της επιφάνειας.

Το Huawei Pocket 2 διαθέτει οθόνη LPTO OLED μεγέθους 6,94 ιντσών, με κυκλική οθόνη 1,15 ιντσών δίπλα από την περιοχή που φιλοξενούνται οι κάμερες στο εξωτερικό του μέρος. Η εσωτερική οθόνη προσφέρει ανάλυση Full HD+, ενώ η κυκλική έχει ανάλυση 340 x 340 pixels.

Στο εσωτερικό του Huawei Pocket 2 φιλοξενείται κατά πάσα πιθανότητα το Kirin 9000S chipset, με 12 GB RAM και επιλογές αποθηκευτικού χώρου 256 GB, 512 GB ή 1 TB. Επιπλέον, υπάρχει και ένα άλλο μοντέλο, το Pocket 2 Art, το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με 16 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικού χώρου.

Η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 50 MP με OIS και διάφραγμα f/1.6. Υπάρχει επίσης υπερευρυγώνια κάμερα 12 MP με χαρακτηριστικά f/2.2, καθώς και τηλεφακός 8 MP με διάφραγμα F/2.4 και δυνατότητα οπτικού zoom 3x και OIS. Τέλος, η τέταρτη κάμερα είναι ουσιαστικά ένας αισθητήρας 2 MP UV.

Η μπαταρία του Pocket 2 έχει χωρητικότητα 4.520 mAh, φορτίζει ασύρματα στα 40W για πρώτη φορά και ενσύρματα στα 66W. Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το Huawei Pocket 2 τρέχει το HarmonyOS 4.

Οι τιμές των πιο οικονομικών μοντέλων ξεκινάνε από περίπου $1.100, με βάση τις μετατροπές από το πόσο θα κοστίζουν στην Κίνα. 

δειτε ακομα

δειτε ακομα