Η Realme αντιγράφει το Dynamic Island της Apple με το νέο της smartphone C55 (βίντεο) Η Realme αντιγράφει το Dynamic Island της Apple στο νέο της smartphone C55 (βίντεο).

Η Realme κυκλοφόρησε το νέο smartphone C55 στην Ινδονησία, το οποίο διαθέτει τη δική της εκδοχή του χαρακτηριστικού Dynamic Island της Apple, που παρουσιάστηκε στο iPhone 14 Pro. Το χαρακτηριστικό αυτό ονομάζεται Mini Capsule από την Realme. Η μπροστινή κάμερα της συσκευής είναι τοποθετημένη μέσα σε ένα punch hole, όμως το πλαίσιό της διευρύνεται οριζοντίως, σε σχήμα χαπιού, για να εμφανίζει στατιστικά όπως η φόρτιση της μπαταρίας ή τα βήματα που έχει κάνει ο χρήστης μέσα σε μια μέρα. Το Realme C55 διαθέτει επεξεργαστή Helio G88, 8GB μνήμης RAM, χωρητικότητα 256GB και οθόνη 6,72 ιντσών, με ανάλυση 1080p (90Hz). Η μπαταρία του έχει μέγεθος τα 5.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 33W. Η τιμή του στην Ινδονησία είναι περίπου 195 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στην Ευρώπη.

Η Realme κυκλοφόρησε το Realme C55, ένα νέο smartphone στην αγορά της Ινδονησίας, το οποίο παρουσιάζει τη δική της εκδοχή του χαρακτηριστικού Dynamic Island της Apple. Το χαρακτηριστικό αυτό ονομάζεται Mini Capsule από την Realme και εμφανίζεται στην οθόνη σε σχήμα χαπιού, για να εμφανίζει στατιστικά όπως η φόρτιση της μπαταρίας ή τα βήματα που έχει κάνει ο χρήστης μέσα σε μια μέρα. Το Realme C55 διαθέτει επεξεργαστή Helio G88, 8GB μνήμης RAM, χωρητικότητα 256GB και οθόνη 6,72 ιντσών, με ανάλυση 1080p (90Hz). Η μπαταρία του έχει μέγεθος τα 5.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 33W. Η τιμή του στην Ινδονησία είναι περίπου 195 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στην Ευρώπη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα