Κέντρα δεδομένων: Τεράστια ζήτηση για κεραμικές πλακέτες κυκλωμάτων

Μια ιαπωνική εταιρεία με πάνω από δύο αιώνες ιστορίας στην κεραμική τέχνη βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο λόγω της αύξησης της ζήτησης για κεραμικές πλακέτες κυκλωμάτων λόγω της τεχνητής νοημοσύνης, των ηλεκτρικών οχημάτων και των data center.

Η Maruwa, που εξειδικεύεται σε κεραμικά, είδε τις μετοχές της να αυξάνονται σχεδόν διπλάσιες τον τελευταίο χρόνο, φτάνοντας σε ιστορικά υψηλά επίπεδα από τον Απρίλιο.

Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας, έχει κερδίσει αναγνώριση λόγω της μεταφοράς της παραδοσιακής εμπειρίας της στις καινοτόμες κεραμικές εφαρμογές.

Η Maruwa αποτελεί κύριο παραγωγό κεραμικών για πλακέτες κυκλωμάτων και ημιαγωγούς με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στην απαγωγή θερμότητας σε υψηλές θερμοκρασίες, που είναι ζωτικής σημασίας για τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.

Οι κεραμικές πλακέτες κυκλωμάτων βρίσκονται στο επίκεντρο της ζήτησης λόγω των υψηλών ταχυτήτων επικοινωνίας και των μεγάλων data center που παράγουν θερμότητα από τη λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης.

Προβλέψεις και αναλύσεις δείχνουν ότι η Maruwa έχει ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης στον κλάδο, καθώς κατέχει μεγάλο μερίδιο στην αγορά και αναμένεται να επωφεληθεί από την αύξηση της ζήτησης.

δειτε ακομα

δειτε ακομα