Κάπως έτσι, το PlayStation VR2 λειτουργεί σε υπολογιστή.

Το PlayStation VR2 μπορεί να συνεργαστεί με έναν υπολογιστή, αρκεί να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο adapter. Οι χρήστες του ResetEra και κάτοχοι του νεότερου headset της Sony αναφέρουν ότι η λύση είναι η αγορά ενός VirtualLink port ή ενός παρόμοιου adapter, που επιτρέπει στο PS VR2 να λειτουργήσει ως ένα εικονικό monitor για το PC. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η λειτουργικότητα του headset θα είναι πλήρως ξεκλειδωμένη σε έναν υπολογιστή, καθώς θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να λειτουργήσει όπως στο PS5.

Οι χρήστες σημειώνουν ότι το VirtualLink δεν υποστηρίζεται από τις σειρές καρτών γραφικών RTX 30 και RTX 40, όπως συνέβαινε με τις RTX 20. Οι εναλλακτικές είναι ιδιαίτερα ακριβές, περίπου $350, και η υποστήριξη για το VirtualLink σταμάτησε το 2020. Επομένως, η τιμή των όσων έχουν μείνει στην αγορά έχει αυξηθεί.

Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter με το όνομα Thrilluwu, το PlayStation VR2 λειτουργεί ως ένας 3Dof monitor με τον BizLink adapter, αλλά χρειάζεται ένα SteamVR Driver και πολλά άλλα πράγματα για να λειτουργήσει σωστά.

δειτε ακομα

δειτε ακομα