Διαρροή: Αυτή είναι η νέα έκδοση του Xbox Series X και το νέο χειριστήριο της Microsoft


Έγγραφα της Microsoft από τη δίκη με το FTC αποκαλύπτουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο Xbox Series X χωρίς drive και το νέο χειριστήριο με modular thumbsticks. Η εταιρεία ετοιμάζεται να ανανεώσει την κονσόλα της μέσα στο 2024. Η νέα έκδοση με κωδική ονομασία Brooklin έχει κυκλικό σχέδιο, δεν έχει drive και διαθέτει 2TB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, διαθέτει θύρα USB-C για παροχή ενέργειας στο μπροστινό μέρος.

Διαβάστε ακόμη για τη λίστα παιχνιδιών της Bethesda που θα κυκλοφορήσουν μετά το 2024, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα.

Το νέο χειριστήριο με κωδική ονομασία Sebille θα ανακοινωθεί μέσα στη χρονιά. Θα διαθέτει accelerometer με γυροσκόπιο, επιλογή χρώματος (λευκό ή μαύρο), υποστήριξη Bluetooth 5.2 και Xbox Wireless 2. Η Microsoft αναφέρει επίσης καλύτερη ακρίβεια στα πλήκτρα και modular thumbsticks.

Η νέα έκδοση του Xbox Series X θα υποστηρίζει Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 και θα έχει μειωμένη ισχύ της τροφοδοσίας. Η τιμή του θα είναι ίδια με το απλό Xbox Series X. Η πρόθεση είναι να κυκλοφορήσει η κονσόλα και το νέο χειριστήριο μαζί με μια ενημερωμένη έκδοση του Xbox Series X με υποστήριξη Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.2 (καθώς και ένα νέο χειριστήριο).

 

δειτε ακομα