Η θρυλική ταινία Se7en του David Fincher επιστρέφει σε ποιότητα 4Κ

Φαίνεται ότι σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την αμερικανική νέο-νουάρ αστυνομική ταινία Se7en του David Fincher σε ακόμα καλύτερη ποιότητα. Τα ευχάριστα νέα δόθηκαν από τον ίδιο το σκηνοθέτη σε συνέντευξή του στο Variety.

Ο Fincher επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει μια έκδοση 4Κ remaster της κλασικής ταινίας του 1995, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow και Kevin Spacey. Η ταινία Se7en παρουσιάζει την προσπάθεια δύο αστυνομικών να λύσουν μια σειρά από τελετουργικούς φόνους που είναι εμπνευσμένοι από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

“Επιστρέφουμε και το κάνουμε σε 4Κ και θα το φροντίσουμε σωστά, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να διορθωθούν,” δήλωσε ο David Fincher.

Επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε τώρα να προσθέσουμε χάρη στο HDR.

Το Se7en κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1995 με έναν προϋπολογισμό 33 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ταινία ήταν μεγάλη εμπορική επιτυχία, καθώς κέρδισε περισσότερα από 327 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Se7en ήταν υποψήφιο για ένα βραβείο Όσκαρ και αποτελεί μία από τις υψηλότερα βαθμολογημένες ταινίες, με βαθμολογία 8.6 στο IMDB και περισσότερους από 1.7 εκατομμύρια ψήφους.

Ο Fincher ανέλαβε τη σκηνοθεσία σε ένα σενάριο που έγραψε ο Andrew Kevin Walker. Η ταινία περιλαμβάνει επίσης τους Andrew Kevin Walker, Daniel Zacapa, John Cassini, Bob Mack, Peter Crombie, Reg E. Cathey, R. Lee Ermey, George Christy, Endre Hules, Hawthorne James και άλλους.

Δυστυχώς, ο Fincher δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το remaster του Se7en και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει η κυκλοφορία.

δειτε ακομα

δειτε ακομα