Το Deadpool 3 έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας! Τι σημαίνει αυτή η ημερομηνία;

Όπως ανακοίνωσαν πρόσφατα, η ταινία Deadpool 3 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024. Αυτή η ημερομηνία φαίνεται να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, καθώς πριν από 10 χρόνια την ίδια ημερομηνία κυκλοφόρησε η ταινία The Wolverine και ο Wolverine θα έχει κεντρικό ρόλο στη νέα ταινία.

Ο Ryan Reynolds, ο οποίος υποδύεται το Deadpool, είναι πολύ ανυπόμονος και κάνει πολλές αναρτήσεις στα social media σχετικά με την ταινία. Επιπλέον, οι γυρισματα της ταινίας αναμένεται να επανεκκινήσουν εντός των προσεχών εβδομάδων, με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman να έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Shawn Levy, με τον Ryan Reynolds και τον Hugh Jackman να υποδύονται καθοριστικούς ρόλους. Επιπλέον, αναμένεται να εμφανιστούν πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Morena Baccarin, η Shioli Kutsuna και η Brianna Hildebrand. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Deadpool 3 θα είναι η πρώτη R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios, μετά την εξαγορά της Fox από τη Disney.

δειτε ακομα

δειτε ακομα